laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 enkele marinadetips voor verschillende soorten wil
  bereiding:
    [b:7c0093dbdc]Hinde:[/b:7c0093dbdc]
1 fles zachte Normandische cider, 2 fijngehakte uien, 2 fijngesneden wortelen, 1 takje peterselie, 2 laurierblaadjes, 1 koffiel. jeneverbessen, 1 koffiel. tijm, 5 peperbolletjes en 1 kruidnagel.

[b:7c0093dbdc]Haas:[/b:7c0093dbdc]
75 cl rode wijn, 1 grofgesneden ui en 2 wortelen, tijm, laurier, rozemarijn en zwartepeperbolletjes.

[b:7c0093dbdc]Everzwijn:[/b:7c0093dbdc]
1/2 L witte wijn, 1/2 glas azijn, 2 uien, 2 grofgesneden wortelen en 1 tak groene selder, 1 sjalotje (in 4 gesneden), peterselie, tijm, laurier, 1 kruidnagel, 5 peperbolletjes, 3 jeneverbessen en 2 eetl. olijfolie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats