laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pompoencake
  ingrediënten:
   
    250 gram pompoenvruchtvlees zonder schil en geraspt
    150 gram suiker
    150 gram bloem
    100 gram gemalen walnoten
    50 gram honing
    4 eieren
    1 theelepel bakpoeder
    1 zakje vanillesuiker
    snufje zout
    poedersuiker
  bereiding:
    Roer de eieren met de suiker goed door elkaar.
Voeg alle andere ingrediƫnten toe en meng alles goed door
elkaar.
Doe de cakemix in een cakevorm en bak de cake 1 uur in een
voorverwarmde oven op 180 graden Celcius.
Controleer aan het einde van de baktijd of de cake gaar is
door er met een vork in te prikken. Als er geen beslag meer aan
de vork kleeft zodra u deze weer uit de cake haalt, is de cake
gaar. Laat de cake anders nog wat langer in de oven, en
controleer later nogmaals.
Serveer de cake koud, bestrooid met wat poedersuiker.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats