laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Cumberlandsaus
  ingrediënten:
    2 sjalotjes
1 sinaasappel
1/2 citroen
300 gram aalbessengelei
0,2 dl port
mosterdpoeder
gemberpoeder
cayennepeper
  bereiding:
    Maak met behulp van een sambaltrekker een julienne van het oranje van de sinaasappelschil. Doe hetzelfde met de citroenschil. Maak de sjalotjes schoon en hak ze fijn. Kook de sjalotjes, sinaasappelschil en citroenschil 3 minuten af en laat het mengsel uitlekken. Vermeng mosterdpoeder en gemberpoeder met het sap van 1/2 sinaasappel en wat citroensap. Passeer de aalbessengelei door een zeef en voeg deze bij het mengsel. Voeg de port, de sjalotjes en de julienne toe en wat cayennepeper. Laat de saus enige uren rusten alvorens ze te gebruiken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats