laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Goulash anders
  ingrediënten:
    750 gr mager rundvlees
6 el olijfolie
5 dl water
3 el tomatenpuree
2 el wijnazijn
½ kl komijn
1 kaneelstokje
peper en zout
800 gr kleine uien of sjalotjes of zilveruitjes
125 gr FETA
  bereiding:
    Kooktijd: 1.1/2 uur

Snij het vlees in stukken van 2 cm, schroei ze dicht en laat kleuren in de hete olie.
Voeg het water, tomatenpuree, wijnazijn, komijn en kaneelstokje toe.
Breng een beetje op smaak met peper en zout.
Zet een deksel op de pot en laat 1 uur zachtjes sudderen.
Pel de uitjes en laat 1 minuutje in kokend water blancheren.
Voeg ze toe aan het vlees en laat mee sudderen.
Voel na een 15 tal minuten of ze al zacht zijn.
Breng op smaak met peper en zout.
haal er de kaneelstok uit.
Verbrokkel de Feta over het vlees en dien op.
Gaat met Frans brood of gekookte aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats