laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Cake à la farine de châtaigne
  ingrediënten:
    125g kastanjemeel
125g gewone meel
125g boter
125g suiker
4 eieren
1 zakje gist
1 handvol gedroogde krenten/rozijnen
1 handvol gepelde walnoten en fijnmalen
1 puntje zout
  bereiding:
    De boter tot een pommade bewerken, de suiker toevoegen en één voor één de eieren, goed mengen, daarna de meel toevoegen, het zout, de rozijnen of krenten et de noten.
Opnieuw dit alles goed mengen, daarna alles in een beboterde cakevorm.

De oven voorverwarmen, daarna 30 minuten op thermostaat 6, 180° in de oven. Af en toe controleren met een mesje om te kijken of de binnenkant gaar is.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats