Wilde eendenfilets met danishbluesaus |
|
ingrediënten: |
|
|
4 wilde eendenfilets
100 gr. Danish Blue (kaas)
1 sjalotje of ui
2 el. cointreau of rode port
50 gr. boter of margarine
zout en peper |
|
bereiding: |
|
|
Neem de eendenfilets ca. 30 minuten voor de bereiding uit de koelkast.
Verwarm 35 gr. boter in een koekenpan en bak hierin de eendenfilets aan beide zijden bruin(ca. 4 min. per zijde).
Neem de eendenfilets uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie.
Voeg vervolgens de verkruimelde kaas toe en de cointreau en verwarm dit.
Voeg de overige boter in klontjes toe en roer dit door elkaar.
Gebakken eendenfilets met Danish Bluesaus, bleekselderij,tuttifrutti en gekookte krieltjes.
Tip:
Vervang Danish Blue door Roquefort. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|