laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wilde eendenfilets met danishbluesaus
  ingrediënten:
    4 wilde eendenfilets
100 gr. Danish Blue (kaas)
1 sjalotje of ui
2 el. cointreau of rode port
50 gr. boter of margarine
zout en peper
  bereiding:
    Neem de eendenfilets ca. 30 minuten voor de bereiding uit de koelkast.
Verwarm 35 gr. boter in een koekenpan en bak hierin de eendenfilets aan beide zijden bruin(ca. 4 min. per zijde).
Neem de eendenfilets uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie.
Voeg vervolgens de verkruimelde kaas toe en de cointreau en verwarm dit.
Voeg de overige boter in klontjes toe en roer dit door elkaar.


Gebakken eendenfilets met Danish Bluesaus, bleekselderij,tuttifrutti en gekookte krieltjes.


Tip:
Vervang Danish Blue door Roquefort.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats