laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Selder en pompoenvelouté met kastanjes
  ingrediënten:
    Nodig voor 4 personen:

    400 gr schoongemaakte pompoen
    400 gr schoongemaakte knolselder
    4 dl volle melk
    peper en zout
    2 el versgehakte koriander
    4 mespuntjes kaneelpoeder
    8 verkruimelde kastanjes natuur
  bereiding:
    Snij de pompoen en knolselder in kleine blokjes.
Giet ze in een kookpot met 4 dl melk en voldoende water om ze te bedekken.
Breng aan de kook en laat 20 min sudderen terwijl je regelmatig roert. Mix de soep. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer in kommetjes en garneer met de verkruimelde kastanjes, koriander en mespuntje kaneelpoeder. Dien goed warm op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats