|
|
|
Lepelhapje van courgette met feta |
|
ingrediënten: |
|
|
2 cougettes,
4 el olijfolie,
120g feta,
120g mascarponé,
bieslook,
muntblaadjes,
thijm,
peper |
|
bereiding: |
|
|
Was de courgettes en snijd de uiteinden eraf. Snijd hem in flinterdunne slierten. Bak deze slierten aan in olijfolie. Eén voor één en niet op elkaar in de pan leggen.Laat uitlekken op keukenpapier.Maak een mengeling van de 2 kazen de (verse) thijm en peper. Leg op een plakje courgette een koffielepel van het kaasmengsel. Rol dit op en maak het vast met bieslook.steek er een mooi muntblaadje op. Doe dit zo tot alle courgette slierten opgewerkt zijn . Leg elk hapje afzonderlijk op een lepel en schik het op een groot bord . |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|