laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lepelhapje van courgette met feta
  ingrediënten:
    2 cougettes,
4 el olijfolie,
120g feta,
120g mascarponé,
bieslook,
muntblaadjes,
thijm,
peper
  bereiding:
    Was de courgettes en snijd de uiteinden eraf. Snijd hem in flinterdunne slierten. Bak deze slierten aan in olijfolie. Eén voor één en niet op elkaar in de pan leggen.Laat uitlekken op keukenpapier.Maak een mengeling van de 2 kazen de (verse) thijm en peper. Leg op een plakje courgette een koffielepel van het kaasmengsel. Rol dit op en maak het vast met bieslook.steek er een mooi muntblaadje op. Doe dit zo tot alle courgette slierten opgewerkt zijn . Leg elk hapje afzonderlijk op een lepel en schik het op een groot bord .
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats