|
|
|
Rode wijn Risotto |
|
ingrediënten: |
|
|
- 7,5 dl rode wijn
- 250 g risotto rijst
- 200 g champignons
- 1 teentje knoflook
- 1 bouillonblokje
- 3 takjes basilicum
- 4 grote eetlepels geraspte parmezaanse kaas
|
|
bereiding: |
|
|
Bereiding:
Verhit een beetje olie in een pan, voeg de rijst toe, bak deze kort mee zonder te verkleuren en voeg de in plakjes gesneden champignons en een uitgeknepen teentje knoflook toe. Blus het geheel af met de wijn, verkruimel het bouillonblokje boven de pan, breng het geheel aan de kook en laat het op laag vuur met deksel in + 30 minuten rustig gaar worden.
Als de risotto gaar is, vermengen met gesneden basilicum en geraspte kaas. Smakelijk ! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|