laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfsfricasse
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

0,750kg kalfsfricassè met been liefst voor de smaak van de saus,
ui,
champignons,
1wortel,
laurierblad,
mosterd,
room,
200gr gehakt,
kalfsbouillon of bij gebrek kippebouillon mag blokje zijn,
peper en zout.
  bereiding:
    vlees licht aanbraden in wat boter samen met het uitje en de in kleine blokjes gesneden wortel dan de bouillon er bij tot het juist onder staat laurierblad erbij en ong.45 min laten pruttelen op een zacht vuurtje,intussen het gehakt in bollekes rollen en aanbakken alsook de champignons bakken de laatste 15 min de balletjes bij het vlees doen.Na 45 min het vlees uit de pot nemen en de room gemengd met een lepeltje mosterd door de saus roeren ,laten indikken ,alles terug in de pot ,nog 5min op het vuur en dan smullen maar.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats