laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Boerenkoolstamppot met roomkaas en spekjes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

600 gr gesneden boerenkool
1/2 duopakje magere spekreepjes (a ca. 250 g)
1 rookworst
aardappelpuree voor 4 personen
300 ml melk
1 pakje verse roomkaas (100 g)
1 eetlepel mosterd
  bereiding:
    Boerenkool in ca. 20 minuten gaarkoken. Intussen in droge koekenpan spekreepjes op laag vuur zachtjes uitbakken. Rookworst verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Puree maken en met melk bereiden. Roomkaas in blokjes snijden. Boerenkool, roomkaas en spekblokjes door puree roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met rookworst en mosterd.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats