|
|
|
konijn |
|
ingrediënten: |
|
|
1 konijn van +/- 1,300 kg in stukken verdeeld
2 grote uien
200 gr spekreepjes
l grote fles bruin tafelbier
Kippenbouillon van cubbekes
Peper
Thym
Laurier
Mosterd
Vetstof
maïszetmeel om te binden. |
|
bereiding: |
|
|
Laat het vetstof smelten. Haal de stukken konijn door de bloem en bak goudbruin in de hete vetstof. Haal het konijn er vervolgens uit en bak hierin de spekreepjes en de fijngesneden uien. Doe er dan de stukken konijn terug in de pot en overgiet met bruin bier en vleesbouillon. Voeg peper, thym en laurier en 1 lepel mosterd. Zet deksel op de pan en laat ongeveer 50 minuten stoven. De saus eventueel binden met maïszetmeel. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|