laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Quiche van het platte land
  ingrediënten:
    400g broccoli
220 g bladerdeeg
90 g camembert
2 eieren
20 cl halfvolle melk
50 g gerookte ham
peper en zout
  bereiding:
    Kook de gewassen en in roosje verdeelde broccoli 10 min in licht gezouten water.
Bedek een taartvorm met de bladerdeeg en prik met een vork in de bodem.
Verdeel de uitgelekte broccoli over de taartbodem.
Snij de kaas in fijne plakjes en verdeel over de broccoli.
Klop de eieren op met de melk, kruid met peper en zout en giet over de broccoli en de kaas.
Snij de ham in reepjes en verdeel over de schotel.
Zet 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats