laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw in roomsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    400g kabeljauwfilets
    zout
    peper
    2 uien
    250g worteltjes
    4 eetlepels gehakte peterselie
    2 teentjes knoflook
    1 theelepel kerriepoeder
    200g geraspte kaas
    1dl koffieroom
  bereiding:
    Maak de uien schoon en snijdt deze in dunne ringen. Maak de worteltjes schoon en snijdt deze in dunne plakjes. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Vet een ovenschaal in. Bestrooi de kabeljauwfilets met peper en zout en leg de filets in de ovenschaal. Verdeel hier de uiringen, knoflook en de wortelplakjes over. Strooi hier kerriepoeder, peterselie en de geraspte kaas over. Schenk er dan de koffieroom over en leg een deksel op de schaal of dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet de schaal 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats