  | 
    
 
 | 
      | 
    
					
				
					| 
 Fazant en witloof gekonfijt in malt | 
				 
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				 			
				
					|   | 
					  | 
					Voor 4 personen:
 
  1 flinke fazanthaan
  4 bittere witloven
  suiker
  sap van 1 citroen
  1 dl Malt-whiskey
  50 gr boter
  groene koolstoemp
  krokant spek | 
				 
							
					|   | 
					bereiding: | 
				 
				
					|   | 
					  | 
					Braad de fazant in de oven.
  Halveer de witloof in de lengte. 
  Bestrooi hem met suiker, het sap van 1 citroen, 1 dl Malt-whiskey, 50 gr boter en 1 dl water. Laat garen in de oven.
  Serveer met groene koolstoemp en krokant spek. | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					|   | 
				 
                           
 
  | 
 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				 
					
			  | 
		 
		 
 | 
      |