laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gekarameliseerde nectarine met citroensorbet en je
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

sap van 4 citroenen
2 lepels suiker siroop
2 lepels geklopt eiwit
kleine schil van citroen
4 nectarines
2dl jenever
enkele muntblaadjes

Voor het tulpje:
80 gr poedersuiker,
30 gr meel,
30 gr. amandelen,
30 gr verse boter,
kleine schil van sinaasappel
  bereiding:
    Maak een sorbet met citroensap, geklopt eiwit, siroop en citroenschil.
Draai alles in een sorbetière.

Snijd de nectarine in fijne schijfjes.
Laat met wat suiker erop kleuren onder een snelbrander.
Leg dit mooi in een diep bord.

Leg in het midden het tulpje met de sorbet erin.
Overgiet met de jenever, en werk af met enkele blaadjes munt.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats