|
|
Laat de kabeljauw in de magnetron ontdooien: leg de filet op een een bord en verwarm ze afgedekt circa 4-6 minuten op de ontdooistand. Keer de filets halverwege en laat de filets even rusten.
Schil de komkommer, snijd hem in de lengte door en verwijder de zaadjes. Snijd de komkommer vervolgens in kleine blokjes. Snijd 1 tomaat in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de andere tomaat in plakjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
Schep in een wijde magnetronschaal de komkommer met de tomaatblokjes, de uiringetjes, de dille, de oregano, zout en peper door elkaar. Sprenkel de vermout erover. Wrijf de visfilets in met zout en peper en leg ze op de de groenten. Leg de plakjes tomaat op de vis en dek de schaal af met het deksel of met magnetronfolie.
Laat de vis en groenten in de magnetron in zo'n 8 tot 10 minuten op 600 watt gaar worden.
Lekker met aardappelpuree |