laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Likeurtruffels
  ingrediënten:
    * 250 gr chocolat puur
* 5 eetlepels Grand Marnier(of andere likeur naar smaak)
* 3 eierdooiers
* 100 gr suiker
* 30 gr cacaopoeder
* 200 gr boter
  bereiding:
    Warm de Grand Marnier op in een panneke,neem dan het panneke van het vuur en laat er de chocolade in smelten.(eventueel even bijwarmen)
Voeg er dan de boter bij,hier ook eventueel even bijwarmen.
Klop de eierdooiers en de suiker tot een schuimig mengsel en roer dit voorzichtig onder de chocolade.
Zet het geheel nu een 2 tal uurkes in de frigo.
Met 2 lepel(tjes)s vorm je dan de truffels en rol ze door de cacaopoeder(chocoladeschilfers,gemalen amandelen,kokosschilfers,...)

Dit recept is van Danke N.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats