laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Marokkaanse Bounty
  ingrediënten:
    1 blikje Cocosmelk
Cocos
Handje vol suiker
Chocalade
Witte chocolade
Bonbonvormjes
  bereiding:
    Je mengt de cocosmelk heel goed zodat het op echte melk gaat lijken je doet nu een handje vol suiker er bij en beetje voor beetje cocos je blijft dat toevoegen tot dat het goed draaibaar is. Zodra dat klaar is vorem je er balletjes van en douwt er een hazelnoot in en legt het apart. Zodra je dat klaar hebt smelt je de chocolade en doet heel voorzichtig de cocosballetjes er in, je haalt ze er uit en zet ze in een kleine papiervormpje en dat doe je bij alle balletjes het zelfde. Zodra je daar klaar bent smelt je de witte chocolade en doet het in een spuitzak met een hele kleine tutje. Je moet er voor zorgen dat de balletjes allemaal naast elkaar staan en brengt de witte chocolade heel snel er overheen. Je krijgt dan dunne witte streepjes er overheen.
En nu heel goed koud laten worden tot dat de chocolade helemaal droog is geworden.
Nu zijn ze klaar om geserveerd te worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats