laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensribben gelakt met honing, whisky en cacao
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

4 varkensribben
300 g honing
3 dl whisky
1/2 blikje Red Bull
2 eetlepels cacaopoeder
1 rode peper
50 g grof zeezout
enkele takjes verse tijm
2 dl olijfolie

voor de chips:
4 aardappelen
zout
  bereiding:
    Meng alle ingrediënten, behalve de varkensribben, goed door elkaar.
Bak de ribben in een pan en bestrijk ze daarna met de marinade.
Laat zo'n 30 minuten verder garen in de oven op 180°C. Bestrijk ze om de vijf minuten overvloedig met de marinade.
Snijd voor de chips de aardappelen in fijne plakjes en bak ze goudbruin in een frietpan op 170°C. Laat uitlekken op keukenpapier en strooi er zout overheen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats