laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wortelstamppot
  ingrediënten:
    Voor 2 Personen:

4 grote aardappelen (geschild, in stukken gesneden)
6 grote wortelen (geschild, in stukken gesneden)
2 ajuinen (fijngesneden)
3 laurierblaadjes (gekneusd)
water
peper, zout en nootmuskaat
scheutje melk
  bereiding:
    Doe de stukken aardappelen, wortelen en de ajuinen in een kookpot en zet onder water. Voeg de laurierblaadjes toe en breng aan de kook. Laat het geheel 20 minuutjes pruttelen tot de aardappelen en de wortelen gaar zijn. Giet het water af en verwijder de laurierblaadjes. Kruiden met peper, zout en veel nootmuskaat. Voeg een scheutje melk toe en pureer alles met een vork of een stamper.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats