|
|
|
Wortelstamppot |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 Personen:
4 grote aardappelen (geschild, in stukken gesneden)
6 grote wortelen (geschild, in stukken gesneden)
2 ajuinen (fijngesneden)
3 laurierblaadjes (gekneusd)
water
peper, zout en nootmuskaat
scheutje melk |
|
bereiding: |
|
|
Doe de stukken aardappelen, wortelen en de ajuinen in een kookpot en zet onder water. Voeg de laurierblaadjes toe en breng aan de kook. Laat het geheel 20 minuutjes pruttelen tot de aardappelen en de wortelen gaar zijn. Giet het water af en verwijder de laurierblaadjes. Kruiden met peper, zout en veel nootmuskaat. Voeg een scheutje melk toe en pureer alles met een vork of een stamper. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|