laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Steffi's crock
  ingrediënten:
   

    8 sneden donker brood (rogge)
    4 sneden bayon ham
    8 grote verse spinazieblaadjes
    1 sjalot fijn gesnipperd
    2 tomaten ontveld en in blokjes gesneden
    1 koffielepel pijnboompitjes
    1 eetlepel fijngesneden basilicum
    1 koffielepel witte wijnazijn
    1 koffielepel olijfolie
    2 eetlepels fijngemalen pecorinokaas
  bereiding:
    Meng sjalot, tomaat, basilicum, olijfolie, azijn en pijnboompitten samen.
Kruid af met peper en zout.
Bedek het onderste sneetje brood met verse spinazie, dan een sneetje bayon ham. Leg daarop een schepje van de tomaatmengeling en bestrooi met de gemalen pecorino. Leg er een sneetje brood op en gril in de oven totdat het brood geroosterd is.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats