laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Koolvis met een mousse van bloemkool
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 moten koolvis
1 bloemkool
2 citroenen
2 eetlepels room
nootmuskaat
zout
peper
  bereiding:
    Wrijf de vismoten in met peper en zout. Maak de bloemkool schoon, verdeel ze in roosjes en was die. Kook de bloemkool gaar in water met wat zout en een doormidden gesneden citroen. Giet het water af en mix de bloemkoolroosjes fijn met het sap van de tweede citroen en de room. Giet de mousse in een pan en warm zachtjes op. Kruid met flink wat nootmuskaat en breng op smaak met zout en peper.
Bak de koolvismoten in de microgolfoven of in een braadpan. Leg ze in het midden van een schotel en garneer met de bloemkoolmousse. Dien warm op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats