laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardappelschijfjes met een tonijnsausje
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

4 grote, vastkokende aardappelen
peper
1 el kappertjes
2 bamboescheuten
1 blik tonijn in olijfolie
3 el mayonaise
4 augurkjes
  bereiding:
    Schil de aardappelen, kook ze gaar en snij ze dan in schijfjes van 1 cm dik. Snij de bamboescheuten in fijne reepjes. Hak de augurkjes in schijfjes. Meng de tonijn, kappertjes, augurkjes en de mayonaise in een kom. Breng op smaak met een snuifje peper. Presenteer de aardappelen op een bord, schenk er de tonijnsaus over en werk af met de fijngesneden bamboescheuten.


Tip:
Je kan de saus altijd verdunnen met wat fris, vers geperst citroensap. Ideaal op warme zomerdagen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats