|
|
|
Aardappelschijfjes met een tonijnsausje |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 2 personen:
4 grote, vastkokende aardappelen
peper
1 el kappertjes
2 bamboescheuten
1 blik tonijn in olijfolie
3 el mayonaise
4 augurkjes |
|
bereiding: |
|
|
Schil de aardappelen, kook ze gaar en snij ze dan in schijfjes van 1 cm dik. Snij de bamboescheuten in fijne reepjes. Hak de augurkjes in schijfjes. Meng de tonijn, kappertjes, augurkjes en de mayonaise in een kom. Breng op smaak met een snuifje peper. Presenteer de aardappelen op een bord, schenk er de tonijnsaus over en werk af met de fijngesneden bamboescheuten.
Tip:
Je kan de saus altijd verdunnen met wat fris, vers geperst citroensap. Ideaal op warme zomerdagen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|