Kalfsrolletjes met Rauwe Ham in Tomatensaus |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
4 ongepaneerde (kalfs)schnitsels
6 plakjes rauwe ham
versgemalen zwarte peper
2 theelepels gedroogde salie of majoraan
2 tomaten
1/2 pot gekruide tomatensaus
1 dl vleesbouillon |
|
bereiding: |
|
|
Halveer de schnitzels en 4 plakjes in de lengte. Snijd de andere plakjes ham fijn. Spreid de repen ham uit en leg de schnitzels erop.
Bestrooi de schnitzels met peper, salie of majoraan en de fijngesneden ham. Rol de ham met de schnitzels op tot kleine rolletjes en steek ze vast met cocktailprikkers.
Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Schep in een magnetron de tomaten met de tomatensaus en de bouillon door elkaar. Leg de vleesrolletjes erin en laat ze onafgedekt, in ca. 8-10 minuten op vol vermogen gaar worden.
Schep de rolletjes regelmatig in de saus om.
lekker met pasta en een frisse salade |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|