![](/imgs/spacer.gif) |
|
![](/imgs/spacer.gif) |
Appelschotel (2) |
|
ingrediënten: |
|
|
4 appels
1 eetlepel citroensap
Deeg:
100 gr. boter
1,5 dl. suiker
2 dl. tarwemeel
1 ei |
|
bereiding: |
|
|
Schil de appels, snij deze doormidden en haal de pitten er uit
Zet de oven op 200° C
Besmeer de appels met de citroensap
Besmeer een ovenschotel aan de binnenkant met boter en doe de appels er in
Maak het deeg en verspreid dit over de appels in de schotel
Naar keuze: strooi en kaneel en/ of amandelen over heen
Doe de schotel in de oven en laat deze ca. 30 minuten staan
Tip:
serveer de schotel met vanillesaus |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
![](imgs/spacer.gif) |
|
|