|
|
|
Kervelsoep |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
50 gram boter
50 gram bloem
1, 5 liter bouillon van 2 bouilonblokjes
1 eierdooier
1/2 dl. room
3 eetlepels fijngesnipperde kervel
peper en zout
1 klein zakje snelkookrijst |
|
bereiding: |
|
|
Smelt de boter. Voeg de bloem toe en schenk hierbij al roerend de bouillon tot
er een gladde en gebonden soep is ontstaan. Op laten koken.
Kook de rijst.
Klop in een soepterrine de eierdooier met room en kervel los en schenk voorzichtig en steeds roerend de soep hierop. Op smaak brengen met peper en zout en de rijst.
Seveer de soep heet.
Super eenvoudig, super snel en heel erg lekker.. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|