|
|
|
Varkenshaas met artisjokharten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
2 varkenshaasjes van 350 g
zout, versgemalen peper
3 eetlepels Olijfolie Extra Vergine
3 tenen knoflook, in plakjes
1 blik artisjokharten (400 g), in stukjes
1 pot Bertolli Gusto Intenso Tomaat en Mascarpone
2 eetlepels verse munt, in reepjes |
|
bereiding: |
|
|
Snijd de varkenshaasjes in 12 plakken van 4 cm dik en wrijf ze in met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de plakken varkenshaas op hoog vuur in 4 minuten bruin, keer ze halverwege. Bak de plakjes knoflook 1 minuut mee.
Verdeel de artisjokharten, de tomatensaus met mascarpone en 2-3 eetlepels water rond de plakken varkenshaas en verwarm het vlees nog 4-6 minuten op matig hoog vuur. Draai de stukken vlees regelmatig om. Schep tot slot de verse munt door de saus.
Tip:
Lekker met groene tagliatelle en een salade met tomaat en broccoli. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|