|
|
|
Tomaten-vissoep |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 el olijfolie traditioneel
2 teentjes knoflook, gesnipperd
150 g soepgroenten
1 pakje Heinz gezeefde tomaten à 520 g
2 kruidenbouillontabletten
200 g verse kabeljauwfilet, in stukjes
100 g roze gepelde jumbo-garnalen
peper, zout
3 el dille, geknipt |
|
bereiding: |
|
|
Verhit de olie en fruit de knoflook met de soepgroenten al omscheppend 5 min. op een halfhoog vuur.
Voeg de gezeefde tomaten, de verkruimelde bouillontabletten en 7 1/2 dl water toe en breng alles aan de kook.
Voeg de vis aan de soep toe en kook alles 3 min. door. Voeg de garnalen toe en laat ze warm worden in de soep.
Voeg peper en zout naar smaak toe en bestrooi met de dille.
P.p.= 120 kcal, 16 g eiwit, 4 g vet, 5 g koolhydraten |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|