laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tomaten-vissoep
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 el olijfolie traditioneel
2 teentjes knoflook, gesnipperd
150 g soepgroenten
1 pakje Heinz gezeefde tomaten à 520 g
2 kruidenbouillontabletten
200 g verse kabeljauwfilet, in stukjes
100 g roze gepelde jumbo-garnalen
peper, zout
3 el dille, geknipt
  bereiding:
    Verhit de olie en fruit de knoflook met de soepgroenten al omscheppend 5 min. op een halfhoog vuur.
Voeg de gezeefde tomaten, de verkruimelde bouillontabletten en 7 1/2 dl water toe en breng alles aan de kook.
Voeg de vis aan de soep toe en kook alles 3 min. door. Voeg de garnalen toe en laat ze warm worden in de soep.
Voeg peper en zout naar smaak toe en bestrooi met de dille.

P.p.= 120 kcal, 16 g eiwit, 4 g vet, 5 g koolhydraten
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats