laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Cerise flambé
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 pot kersen zonder pit,
3/4 ltr. vanille ijs,
1 1/2 el aardappelmeel,
1 el citroensap,
1 1/2 borrelglaasje crème de cassis,
1 borrelglaasje kirsch.
  bereiding:
    In pan kersen met sap verwarmen. Aardappelmeel tot papje roeren en al roerende aan kersen toevoegen als het iets gebonden is van het vuur afnemen. Citroensap en crème de cassis toevoegen. Kirsch in een soeplepel goed verwarmen, met een lucifer aansteken en brandend over de kersen doen.
Eerst 2 bolletjes ijs in een coupe leggen, en daarover de kersen met sap.

Tip:
Een toefje slagroom mag er ook bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats