laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Eendenborst met Cranberry saus
  ingrediënten:
    200 gram eendenborst per persoon
zout en peper
75 gram boter

1 potje cranberry compote
1 geperste sinaasappel
125 ml. port (borrelglas)
125 ml koksroom

250 gram sperziebonen
1 bosuitje
  bereiding:
    Zout en peper de eendenborsten. Verhit de boter en bak hierin de eendenborsten, eerst met de
vetkant en dan de andere kant, tot ze goudbruin van buiten en rose van binnen zijn.

Port en dubbeldrank in een pannetje verwarmen en hierbij het potje compote doen. Koksroom erbij.
Goed doorwarmen tot een mooie gladde saus ontstaat.

Sperziebonen afhalen en wassen. 10 minuten koken, het bosuitje in kleine ringetjes snijden.
Beide in een apparte koekenpan even goed aanbakken.

Serveren met parijse aardappeltjes en de gebakken sperziebonen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats