Gerookte zalm met peertjes en geitenkaas |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1/2 citroen
3 el olijfolie
12 zwarte olijven
4 sneetjes gerookte Schotse zalm
12 kerstomaatjes
gemalen zwarte peper
2 sappige peren
4 geitenkaasjes |
|
bereiding: |
|
|
Was de peren en snijd ze in schijfjes. Overgiet ze met citroensap. Snijd de olijven en de kerstomaten in twee. Verkruimel de geitenkaasjes. Snijd de sneetjes zalm in reepjes. Verdeel de schijfjes peer over de borden,voeg de zalm en de geitenkaas toe en eindig met de olijven en de tomaten. Breng op smaak met peper en voeg een scheutje olijfolie toe.
Strooi fijngesnipperde groende verse kruiden over dit heerlijke voorgerecht
Dien bij dit voorgerecht sneetjes stokbrood op. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|