Aspergemousse met gerookte zalm |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen: 180 kcal p.p.
4 gelatinebladen
300 g aspergepunten, uit blik
2 hardgekookte eieren
8 koffielepels room aan 15% v.g.
120 g gerookte zalm |
|
bereiding: |
|
|
Leg de gelatinebladen in een beetje koud water. Breng 50 ml van het aspergevocht aan de kook. Los de gelatinebladen er in op en laat uitlekken.
Doe de aspergepunten in de mixer samen met het aspergevocht, de in stukjes gesneden hardgekookte eieren en de room. Mix.
Snijd de gerookte zalm in reepjes. Leg de helft ervan in een schotel. Giet er de aspergebereiding over en leg er tenslotte de rest van de zalm op. Plaats voor het opdienen 4 uur in de koelkast. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|