laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Feestelijke Tomatensoep
  ingrediënten:
    Voor 4 personen: 0 kcal p.p.

1 kg rijpe tomaten
2 uien
1 vetarm bouillonblokje
4 knoflookteentjes
1 eetlepel gehakte peterselie
1 koffielepel gehakte munt
peper en zout
  bereiding:
    Was de tomaten en snij ze in 4. Verwijder de pitjes. Pel de uien en de knoflookteentjes en hak ze fijn. Doe de tomaten en de gehakte uien in een pan, voeg het bouillonblokje toe en giet er 75 cl water bij. Doe er de gehakte knoflookteentjes bij en kruid met peper en zout. Laat 25 minuten doorkoken en mix de soep. Bestrooi, net voor het opdienen, met de gehakte peterselie en munt
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats