laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lamsbout met kerrie en kokossaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen: 270 kcal p.p.

400 g lamsbout
100 g ui
2 teentjes knoflook
1 appel
20 g rozijnen
1 blik gepelde tomaten (200 g)
3 koffielepels kerriepoeder
100 ml kokosmelk
zout, peper
  bereiding:
    Snijd de lamsbout in 4 stukken. Pel en hak de uien en het knoflook. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Hak de tomaten in stukjes. Neem een kleefvrije kookpot en laat er het vlees gedurende 5 minuten op een zacht vuurtje al roerend goudbruin in worden. Voeg daarna de uien toe en laat nog 5 minuten sudderen. Voeg de tomaten, de appelblokjes, rozijnen, kerrie en kokosmelk toe. Zout en peper toevoegen.
Dek af en laat gaar worden gedurende 40 minuten op een zeer zacht vuurtje.
Warm opdienen met Basmati rijst
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats