laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 lasagne-envelopjes met zalm
  ingrediënten:
    8 groene lasagnevellen
zout
4 tomaten
400 g zalmfilet
2 theelepel chilipoeder
2 theelepel verse tijmblaadjes
versgemalen zwarte peper
100 g geraspte kaas
2 dl room
  bereiding:
    Kook de lasagne in ruim kokend water met zout in ca. 8 minuten gaar.
Ontvel de tomaten; verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de zalmfilet in reepjes.
Schep de tomaat, de zalm, het chilipoeder en de tijm door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Laat de lasagnevellen over de rand van een vergiet even uitlekken. Verdeel het zalmmengsel over de lasagnevellen en klap ze dubbel. Leg ze naast elkaar in een wijde ovenschaal.
Roer de kaas door de room en schenk dit mengsel over de lasagne-envelopjes.
Laat de schotel in de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats