|
|
|
Avocado met garnalen en zeekraal |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
125 gr crème fraiche (bekertje)
2 eetlepels bieslook, heel fijn gesnipperd
1 eetlepel peterselie, heel fijn gesnipperd
sap van 1/2 citroen
zout, peper
2 rijpe avocado's
100 gr zeekraal
200 gr garnalen
extra nodig: meloenboor |
|
bereiding: |
|
|
sausje kloppen van crème fraiche, kruiden, citroensap, zout en peper. Avocado halveren en pit verwijderen. Met meloenboor kleine bolletjes uitsteken en avocado verder uithollen. Van zeekraal onderste deel afsnijden. Zeekraal kort afspoelen. In water tegen de kook aan zeekraal 2 minuten koken. Koud spoelen.
over halve avocado's garnalen en avocadobolletjes verdelen. Beetje saus erop scheppen. Avocado's en zeekraal op borden schikken. Serveren met uit toast gestoken sterren (en citroen). |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|