laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Avocado met garnalen en zeekraal
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

125 gr crème fraiche (bekertje)
2 eetlepels bieslook, heel fijn gesnipperd
1 eetlepel peterselie, heel fijn gesnipperd
sap van 1/2 citroen
zout, peper
2 rijpe avocado's
100 gr zeekraal
200 gr garnalen
extra nodig: meloenboor
  bereiding:
    sausje kloppen van crème fraiche, kruiden, citroensap, zout en peper. Avocado halveren en pit verwijderen. Met meloenboor kleine bolletjes uitsteken en avocado verder uithollen. Van zeekraal onderste deel afsnijden. Zeekraal kort afspoelen. In water tegen de kook aan zeekraal 2 minuten koken. Koud spoelen.

over halve avocado's garnalen en avocadobolletjes verdelen. Beetje saus erop scheppen. Avocado's en zeekraal op borden schikken. Serveren met uit toast gestoken sterren (en citroen).
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats