laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tropische viscoctail
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

150 gram garnalen
1 mango (uit de groentenwinkel)
1 eetlepel limoensap
0,5 dl slagroom
1,5 dl yoghurt
2 eetlepels safari (likeur)
1 theelepel kerriepoeder (naar smaak, maar de kerrie mag niet overheersen!)
4 schijfjes citroen
zout en peper
  bereiding:
    De garnalen in een zeef onder de koude kraan afspoelen en uit laten lekken. De mango schillen en het vruchtvlees rondom de pit in plakken snijden. De mangoplakken in blokjes snijden en met limoensap besprenkelen.
Voor het sausje de slagroom half stijf slaan. De yoghurt los roeren met Safari en de slagroom erdoor spatelen. Het sausje op smaak brengen met kerriepoeder, peper en zout. De mango en garnalen mengen en over 4 cocktailglazen verdelen. Het sausje erop scheppen en de glazen met schijfjes limoen garneren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats