laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pompoensaus
  ingrediënten:
    een halve pompoen
1 kleine ui
1 teen knoflook
1/2 cm verse gember
2 theelepeltjes kerriepoeder
3 dl bouillon
1 eetlepel verse peterselie
peper en zout
  bereiding:
    Snijd de pompoen in kleine stukken. Snipper de ui en rasp de gember fijn.
Fruit de ui in een lepel olie tot hij zacht is. Pers de knoflook erboven uit en bak een minuut mee. Voeg de geraspte gember en het kerriepoeder toe en bak nog een minuut mee. Voeg de pompoen samen met de bouillon toe en breng aan de kook. Laat de saus 30 minuten zachtjes sudderen. Voeg eventueel nog wat water toe. Roer de saus goed door en breng op smaak metpeper & zout.
Hak de peterselie fijn en strooi deze over de saus. Meteen serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats