laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 aardappelpuree met knoflook en salie
  ingrediënten:
    - 750 g aardappelen
- 6 teentjes knoflook
- 5 eetlepels olijfolie
- 1 theelepels zeer fijngehakte salie
- 1 dl zure room
- 2 theelepels mosterd
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- zout
  bereiding:
    Schil de aardappelen en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Giet het vocht af.
Pel ondertussen de knoflook en snijd ze in zeer dunne plakjes. Verhit de olie en bak hierin de plakjes knoflook goudbruin. Voeg de salie toe en zet het vuur af.
Stamp de warme aardappelen fijn en roer de zure room, de mosterd, de peterselie en de olie met de gebakken knoflook en salie erdoor.
Breng de aardappelpuree op smaak met een snufje zout.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats