|
|
|
Tropische pannenkoekjes |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 pannenkoeken
- 200g Tropical fruitmix (fruitmengeling, diepvries)
- 1 eetl. abrikozenconfituur
- 1 mespunt gemberpoeder
- 4 bolletjes vanilleroomijs |
|
bereiding: |
|
|
Schik de pannenkoeken, dubbel gevouwen, in een ovenschotel, lichtjes overlappend. Dek af en laat 10 à 15 min verwarmen op 180°C (of verwarm ze afgedekt in de microgolfoven).
Doe de diepgevroren vruchtenmengeling met de abrikozenconfituur en het gemberpoeder in een steelpan en verwarm op een zacht vuur.
Schik op elk bord 1 pannenkoek en lepel er wat 'saus' van de vruchtenmengeling over. Verdeel er de vruchten over, leg er een bolletje vanilleroomijs bij en dien op. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|