|  |   |  | 			
				
					| Gebakken broccolistaafjes |  
					|  | ingrediƫnten: |  
					|  |  | - 800 g broccoli (diepvries) - 2 eetl. olijfolie
 - 1 teentje look, peper en zout
 |  
					|  | bereiding: |  
					|  |  | Laat de broccoliroosjes oppervlakkig ontdooien en snij in .schijven. van 1 cm. Verhit de olijfolie in een brede pan en bak de broccoli met een fijngesnipperd teentje look op hoog vuur aan beide kanten, gedurende 1 Ć  2 min. Kruid met peper en zout.
 
 
 U kan dit vooraf doen en de broccolistaafjes opwarmen in de oven, de laatste 10 min. van de baktijd van het vlees. Als u verse broccoli gebruikt, laat u de roosjes eerst 5 min. beetgaar koken in lichtgezouten water.
 |  
					|  |  
					|  |  
|   
 
 |  
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin |  
			|  |  |  |