laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde paprika's met tomatensaus
  ingrediënten:
    100g rijst
peper
zout
1 ui
2 eetlepels gehakte peterselie
1 theelepel Italiaanse tuinkruiden
4 groene paprika's
1 blik tomaten (450 gram)
0,5 marmite
  bereiding:
    Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Was de paprika's, snijd de kapjes eraf en verwijder de zaadlijsten. Vet een ovenschaal in. Laat de rijst even uitlekken en meng er dan de ui, peper, zout, peterselie en de Italiaanse kruiden door. Vul de paprika's met het rijstmengsel en zet ze in de ovenschaal. Puree de tomaten met vocht in een keukenmachine of met een staafmixer. Roer de marmite door de tomatensaus en schenk de saus over de paprika's. Zet de schaal 45 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats