laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zuppa pavese (bouillon met ei) uit Italië
  ingrediënten:
    4 eieren
1 liter bouillon (van tablet mag)
4 sneetjes witbrood
boter
zout en peper
nootmuskaat
4 eetlepels parmezaanse kaas
oregano
  bereiding:
    Besmeer de sneetjes witbrood zonder korst aan beide zijden licht met boter. Maak er toast van in de toaster of in de koekenpan. Leg ze vervolgens in 4 ovenvaste borden. Breek nu boven elk sneetje een ei, waarbij u de dooier heel moet zien te houden. Maak de bouillon, die geheel op smaak is gebracht met zout, peper en nootmuskaat heet. Giet deze over ei en brood. Strooi de kaas erover. Breng de oventemperatuur naar 200 °C. En schuif de borden er in. De soep is goed als het eiwit stolt. Garneer de bordjes met (liefst verse) gesnipperde oregano.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats