laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Toast met champignons
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

4 sneetjes oud brood
100 g panklare champignons
½ zeer fijngesnipperde ui
1 eetlepel citroensap
8 plakjes dungesneden bacon
peper en zout
1 eetlepel fijngehakte peterselie
4 plakjes jongbelegen Goudse kaas
paprikapoeder
  bereiding:
    Verwarm de grill voor.
Snijd de korstjes van het brood af en rooster de boterhammen onder de grill aan weerszijden goudgeel. Snijd intussen de champignons overlangs in dunne plakjes, roer hier de snippers ui en het citroensap door. Breng de champignons in 8 eetlepels water aan de kook; giet het water af en laat de plakjes champignon opdrogen.
Leg op elke boterham 2 plakjes bacon; laat die onder de grill krokant worden. Verdeel dan de plakjes champignon over de toast.
Bestrooi de champignons met weinig peper en zout en met de peterselie. Leg de kaas op de champignons en laat de kaas onder de grill gratineren; strooi wat paprikapoeder op de kaas en serveer de toast direct.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats