|  |   |  | 			
				
					| Heldere bouillon jardinière |  
					|  | ingrediënten: |  
					|  |  | 1 lt runderbouillon op smaak gebracht 200 gr gemengde groenten zoals sperzieboontjes, wortel, champignons, selderij, peterselie, doperwtjes, roosjes bloemkool etc.
 200 gr gekruid gehakt
 croutons
 |  
					|  | bereiding: |  
					|  |  | Terwijl u de bouillon aan de kook brengt snijdt u alle groenten (doperwtjes natuurlijk uitgezonderd) klein, maar niet te fijn. Kook de groenten in de bouillon gedurende 5 minuten. Draai van het gehakt kleine balletjes en laat ze in een apart pannetje gaar worden. Dat water gooit u weg. Spoel de balletjes schoon en doe ze in de bouillon. Serveer de soep zo heet mogelijk en geef de croutons er apart bij. |  
					|  |  
					|  |  
|   
 
 |  
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin |  
			|  |  |  |