|
|
Verwarm de oven voor op 160°C.
Beboter individuele vormpjes en bepoeder ze met bloem.
Rasp de schilletjes van de sinaasappel en pers hem uit.
Mix de marsepein met het sinaasappelsap en de Grand Marnier tot een gladde crème.
Hak de helft van de gekonfijte sinaasappelschors fijn en laat de boter smelten.
Klop de boter, het sinaasappelschors en de suiker op. Voeg dan één voor één de eieren toe en vervolgens de bloem, gist, sinaasappelrasp en de amandelcrème. Klop tot een homogeen beslag.
Verdeel het beslag over de vormpjes en bak 20 minuten onderaan in de oven. Controleer met een mes of de gebakjes gaar zijn.
Haal de snoepjes uit de vormpjes, bestrooi ze met bloemsuiker en laat ze afkoelen.
Doe de chocolade en de melk vlak voor het serveren in een pannetje en laat smelten op een zacht vuurtje.
Leg de snoepjes op borden, overgiet ze met warme chocoladesaus en versier met de rest van de gekonfijte sinaasappelschors. |