laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Baby-artisjokken met paté
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 soeplepel kappertjes
1 koffielepel olijfolie
4 soeplepels mosterdvinaigrette
3 soeplepels gehakte peterselie
zout, peper
1 soeplepel gehakte uien
8 gekookte baby-artisjokken
3 vleestomaten
enkele blaadjes verse munt
200 g fijne leverpaté
  bereiding:
    Pluk de buitenste blaadjes af en verwijder het hooi uit de gekookte artisjokken.
Pel, ontpit de tomaten, plet er 2 fijn met de fijngehakte muntblaadjes, zout en peper. Snij 1 tomaat in stukjes.
Vermeng de leverpaté met de ui, de peterselie, de kappertjes en de olijfolie tot een gladde pasta.
Vul de artisjokken met de leverpasta en de geplette tomaten.
Serveer op een spiegel lichte mosterdvinaigrette.
Garneer met tomaatstukjes en artisjokblaadjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats