|
|
|
Aardappelen met merguez |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
4 grote, vastkokende aardappelen
1 ui
1 kopje olijfolie
1 tomaat
zout en peper
1 kopje witte wijn
1 rode paprika
4 pikante worstjes |
|
bereiding: |
|
|
Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes. Snij de ui in ringen en de merguez in stukjes van 2 cm. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui, de aardappelen en de worstjes gedurende 5 min. Voeg er de versneden paprika en de partjes tomaten aan toe. Giet de witte wijn erbij. Smaak af met peper en zout. Zet de pan nu in een voorverwarmde oven (180°C), gedurende 15 minuten.
Tips
Je kan de merguez altijd vervangen door spek, chipolata- of kippenworsten. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|