laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chutneysaus
  ingrediënten:
   


  • 1/2 eetl. kerrie
  • 1 eetl. mosterd
  • 50 gr. bloem
  • 6 dl. melk
  • 50 gr. boter
  • 1 ui
  • 50 gr. geraspte kaas
  • 3 eetl. mangochutney
  • 2.1/2 dl. creme fraiche
  • zout, peper.
  bereiding:
    Smelt de boter en fruit hierin de ui samen met de kerriepoeder
Voeg de mosterd toe en vervolgens de bloem
Schenk scheutje voor scheutje en al roerend de melk erbij tot een gladde saus is ontstaan
Breng de saus op smaak met de geraspte kaas, fijngesneden chutney, zout, peper.
Voeg vervolgens de creme fraiche toe en laat het geheel nog even zachtjes koken
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats